Βιονευρολογικά

Κίνδυνοι της διατροφής

Κίνδυνοι της διατροφής

Υπολογίζεται ότι από το βακτηρίδιο Escherichia Coli, που προκάλεσε τη μεγάλη επιδημία το φθινόπωρο του 2011 στη Γερμανία με πενήντα τρεις θανάτους, εξαιτίας του αιμολυτικού, ουραιμικού συνδρόμου που δημιουργεί, υπάρχουν ακόμη κίνδυνοι.

Στην Ελλάδα είχαμε υπό αμφισβήτηση μόνο ένα περιστατικό και το όλο θέμα μπορούμε να το εκλάβουμε μόνο σαν προσοχή, σε ότι αφορά την παραγωγή των λαχανικών, το πλύσιμο τους, την προέλευση τους και τη βιοτεχνολογική τους επιρροή, αν καμία φορά υπάρχει. Ακόμη υπάρχουν οχτακόσιοι πενήντα άνθρωποι, οι οποίοι παρουσιάζουν νευρολογικά συμπτώματα , όπως είναι οι διαταραχές της κίνησης και οι διαταραχές του λόγου .

Πρέπει σε αυτό το σημείο, πάντοτε, να σκέφτεται ο οποιοσδήποτε νευρολόγος που πιθανόν να του παρουσιαστούν, μετά από μια διαταραγμένη κρίση, τέτοιες συμπτωματολογίες.