• Βιονευρολογικά

        -     Portal Νευρο-Ψυχιατρικών Παθήσεων  (Διεύθυνση: Δ. Κουντούρης)

Νευροψυχιατρικά νοσήματα σε ενδο-δραστηριότητα

Νευροψυχιατρικά νοσήματα σε ενδο-δραστηριότητα

Νευροψυχιατρικά νοσήματα σε ενδο-δραστηριότητα

Στις νευροεπιστήμες έχουμε παρατηρήσει τον τελευταίο καιρό με πόση μεγάλη αποτελεσματικότητα γίνεται η έρευνα μεταξύ εγκεφάλων.

Στη Βιονευρολογική αλλά και από τη βιβλιογραφία έχουμε μελετήσει μια διαδικασία, η οποία είναι ιδιαίτερα ειδική για την εξέταση νευροψυχιατρικών νοσημάτων, τα οποία συνδέονται με μια ενδο-δραστική επικοινωνία.

Συγκεκριμένα πλέον δεν εξετάζουμε μόνο τον έναν εγκέφαλο του ασθενούς, ενώ αυτός παρατηρεί κάτι ή βρίσκεται ακόμη και σε κάποια αδράνεια, αλλά έχουμε τη δυνατότητα να τον ελέγχουμε και μέσω τρίτου εγκεφάλου, ο οποίος επικοινωνεί μαζί του.

Η μέθοδος αυτή αρχίζει τα τελευταία χρόνια να απλώνεται όλο και περισσότερο στα διάφορα νευρολογικά, διαγνωστικά κέντρα και να «αποδίδει καρπούς». Είναι πλέον έτσι δυνατή η μεγαλύτερη παρατήρηση και η συλλογή περισσότερων πληροφοριών.


Τι διαβάζουν άλλοι χρήστες τώρα

Νόσος Alzheimer και ανοσοποιητικό σύστημα
Τα τελευταία χρόνια πολυκεντρικές έρευνες σε διάφορα μέρη του κόσμου και κυρίως στην Αμερική και Αγγλία έχουν «ριχτεί» σε μια προσπάθεια να βρουν κάποια προσέγγιση για τη νόσο του Alzheimer που διεθνώς καλπάζει. Περισσότερα...



Εντερικές διαταραχές, επιληψία
Έχουν περάσει πάρα πολλά χρόνια εντατικής έρευνας για να σχηματιστεί μία γνώση γύρω από την επίδραση της εντερικής λειτουργίας στον εγκέφαλο. Περισσότερα...



Ο ύπνος και η υπέρταση
Έχουμε δει εδώ στην Βιονευρολογική, πάρα πολλούς ανθρώπους με το τεράστιο πρόβλημα της αϋπνίας, και γενικά με την αλλοίωση της προσωπικότητας τους σε ότι αφορά αυτό. Περισσότερα...



Παρακολουθούν τώρα*

ΑΥΧΕΝΙΚΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ - ΜΕΡΟΣ 3 - 19/02/2011

*Ο Δρ. Δημήτρης Κουντούρης έχει συμμετάσχει σε πολλές τηλεοπτικές εκπομπές σαν ειδικός επιστημονικός σύμβουλος επί θεμάτων Νευρολογίας και Ψυχιατρικής.
Για πλήρη λίστα των τηλεοπτικών εκπομπών μπορείτε να επισκεφτείτε και το κανάλι μας στο YouTube: Neurology Channel

Το κανάλι της νευρολογίας


logo

New In-feed Ad

Matched content unit