• Βιονευρολογικά

        -     Portal Νευρο-Ψυχιατρικών Παθήσεων  (Διεύθυνση: Δ. Κουντούρης)

Πως αντιμετωπίζονται σήμερα οι σεξουαλικές δυσλειτουργίες;

Πως αντιμετωπίζονται σήμερα οι σεξουαλικές δυσλειτουργίες;

Πως αντιμετωπίζονται σήμερα οι σεξουαλικές δυσλειτουργίες;

Πλέον πρέπει να καταλάβουμε ότι στη σημερινή εποχή η αντιμετώπιση των στυτικών και σεξουαλικών δυσλειτουργιών αποτελεί ένα πάρα πολύ μεγάλο κεφάλαιο που απασχολεί την ιατρική.

Κατά κανόνα η αντιμετώπιση, όπως έχουμε δει στη Βιονευρολογική, ξεκινάει με μια όσο το δυνατόν λιγότερο επεμβατική προσέγγιση και με διαφορετικούς θεραπευτικούς σχηματισμούς. Σε αποτυχία αυτής της επέμβασης κυρίως ακολουθούνται άλλες τακτικές, οι οποίες είναι λιγότερο ή περισσότερο επεμβατικές.

Ένα σημαντικό «κομμάτι» τα τελευταία χρόνια είναι και η ψυχολογική υποστήριξη τόσο σε ατομικό επίπεδο όσο και σε επίπεδο ζευγαριού, σε αυτές τις περιπτώσεις.

Ο «συγκερασμός» όλων αυτών των θεραπευτικών μεθόδων έχει αρκετά ικανοποιητικά αποτελέσματα, χωρίς όμως να έχει τελειοποιηθεί. Ένα ιδιαίτερο πρόβλημα είναι και το μεγάλο κόστος αυτής της θεραπείας, όταν γίνεται πρόχειρα και όχι συστηματικά από ειδικό γιατρό.


Τι διαβάζουν άλλοι χρήστες τώρα

Κληρονομικότητα και «δυαδική τρέλα»
Όσο πιο πολύ μεγαλώνει η εμπειρία γύρω από τις ψυχώσεις, τόσο περισσότερο γίνονται νέες αναλύσεις και καινούργιες «αρχειοθετήσεις», σχετικά με την προέλευση του Περισσότερα...



Οι σπασμοί του προσώπου και τα εγκεφαλικά αγγεία
Στις περισσότερες περιπτώσεις σπασμών ή συσπάσεις μυών του προσώπου, από ότι έχουμε δει στη Βιονευρολογική, υπάρχει ένα πρόβλημα στα εγκεφαλικά αγγεία Περισσότερα...



Αϋπνία και ηπατίτιδα Α
Σε έρευνες που έχουν γίνει σχετικά με τα εμβόλια της ηπατίτιδας Α έχει βρεθεί ότι η στέρηση ύπνου σ’ αυτούς που πρόκειται να κάνουν το εμβόλιο της ηπατίτιδας Α δημιουργεί άσχημες προϋποθέσεις, σε ότι αφορά την ανάπτυξη αντισωμάτων γι’ αυτήν την περίπτωση. Περισσότερα...



Παρακολουθούν τώρα*

TERRA INCOGNITA - ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ - ΜΕΡΟΣ 8/9

*Ο Δρ. Δημήτρης Κουντούρης έχει συμμετάσχει σε πολλές τηλεοπτικές εκπομπές σαν ειδικός επιστημονικός σύμβουλος επί θεμάτων Νευρολογίας και Ψυχιατρικής.
Για πλήρη λίστα των τηλεοπτικών εκπομπών μπορείτε να επισκεφτείτε και το κανάλι μας στο YouTube: Neurology Channel

Το κανάλι της νευρολογίας


logo

New In-feed Ad

Matched content unit