• Βιονευρολογικά

        -     Portal Νευρο-Ψυχιατρικών Παθήσεων  (Διεύθυνση: Δ. Κουντούρης)

Γονίδια, περιβάλλον, θεραπείες

Γονίδια, περιβάλλον, θεραπείες

Γονίδια, περιβάλλον, θεραπείες

Για το νευρικό σύστημα τα τελευταία χρόνια, σε ότι αφορά τις θεραπείες των ασθενειών του, έχει βρεθεί ότι παίζουν πολλοί παράγοντες έναν ουσιαστικό ρόλο.

Στις περισσότερες των νευροψυχιατρικών ασθενειών δεν μπορεί κανείς να προχωρήσει αν δε λάβει υπόψη του τους δυο βασικούς παράγοντες, όπως είναι τα γονίδια και το περιβάλλον .

Καθένα από αυτά, διαφορετικά και με τον τρόπο του, δημιουργεί αλληλοεπιδράσεις, η εξήγηση των οποίων είναι απαραίτητη για κάθε θεραπευτική αγωγή .


Τι διαβάζουν άλλοι χρήστες τώρα

Γιατί η λοιμώδης μονοπυρήνωση είναι ανθεκτική
Ο ιός που προκαλεί τη λοιμώδη μονοπυρήνωση, ο ιός του Epstein-barr που ανήκει στην οικογένεια των ερπητοϊών, μπορεί να εισέλθει στο σώμα και να παραμείνει για πάρα πολύ καιρό σε διάφορα σημεία και κυρίως σε περιοχές που έχουν εκτεταμένη νεύρωση. Περισσότερα...



Η φαρμακευτική εταιρεία Ceregene
Η φίρμα Ceregene είναι μια φαρμακευτική εταιρεία που αναπτύσσεται εδώ και καιρό στο Σαν Ντιέγκο της Νότιας Καλιφόρνιας Περισσότερα...





Παρακολουθούν τώρα*

TERRA INCOGNITA - ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ - ΜΕΡΟΣ 5/9

*Ο Δρ. Δημήτρης Κουντούρης έχει συμμετάσχει σε πολλές τηλεοπτικές εκπομπές σαν ειδικός επιστημονικός σύμβουλος επί θεμάτων Νευρολογίας και Ψυχιατρικής.
Για πλήρη λίστα των τηλεοπτικών εκπομπών μπορείτε να επισκεφτείτε και το κανάλι μας στο YouTube: Neurology Channel

Το κανάλι της νευρολογίας


logo

New In-feed Ad

Matched content unit