• Βιονευρολογικά

        -     Portal Νευρο-Ψυχιατρικών Παθήσεων  (Διεύθυνση: Δ. Κουντούρης)

Κρίση και επιληπτική κρίση

Κρίση και επιληπτική κρίση

Ασφαλώς σε αυτές τις περιπτώσεις πάντα υπάρχει μια «πρόοδος» ψυχικών εντάσεων αφού μερικές από αυτές είναι υπεύθυνες κυρίως για την εμφάνιση των πρώτων. Εδώ μπορούν να παρουσιαστούν και μεταλλάξεις με κρίσεις γέλιου, θυμού, έντασης και επιθετικότητας. Όπως και να ΄χει πρέπει να ξεχωρίζονται, να διαχωρίζονται και να μελετώνται ξεχωριστά. Έτσι γεννιέται πια ουσιαστικά και επιτακτικά η ανάγκη του ορισμού του όρου κρίση και επιληπτική κρίση για να μπορεί κανείς πλέον να έχει την ευκολία του διαχωρισμού και της κλινικής οντότητας. Έτσι λοιπόν έχει αποφασίσει επιληπτικές κρίσεις να είναι σχετικά σύντομες, να εμφανίζονται ξαφνικά και απότομα και να έχουν ένα σύντομο χαρακτήρα διαταραχής και της αίσθησης αλλά και του θυμικού καθώς επίσης εάν είναι δυνατόν να επηρεάζεται και η μνήμη μαζί με αυτά. Αλλά το κυριότερο είναι ότι διαρκούν λίγο και ότι χρόνο με τον χρόνο αυξάνονται.

Τι διαβάζουν άλλοι χρήστες τώρα

Προσωπικότητα και κοινωνικές επιλογές
Από την πείρα μας στη Βιονευρολογική, βλέπουμε ότι πολύ σπάνια τα άτομα έχουν την τάση να ελέγχουν την προσωπικότητα τους, πριν από μεγάλες αποφάσεις, όπως π.χ για τη δημιουργία οικογένειας ή την επιλογή επαγγέλματος Περισσότερα...Παρακολουθούν τώρα*

CheckUp - Διαταραχές Υπνου - Μέρος 1o

*Ο Δρ. Δημήτρης Κουντούρης έχει συμμετάσχει σε πολλές τηλεοπτικές εκπομπές σαν ειδικός επιστημονικός σύμβουλος επί θεμάτων Νευρολογίας και Ψυχιατρικής.
Για πλήρη λίστα των τηλεοπτικών εκπομπών μπορείτε να επισκεφτείτε και το κανάλι μας στο YouTube: Neurology Channel

Το κανάλι της νευρολογίας


logo

New In-feed Ad

Matched content unit